Rapa Nui

Genieten van zon,zee en strand

Rapa Nui is de oorspronkelijke Polynesische naam van Paaseiland, de beste tropische hide-away ter wereld. Goed verborgen in de golven van de Grote Oceaan. In 1722 werd Rapa Nui, met Pasen, herontdekt door de Nederlander Jacob Roggeveen. Een plek waar je je kunt verstoppen voor de rest van de wereld. Uniek door haar eigen identiteit, karakter en de uiterst vriendelijke bevolking.

Sinds 2006 is Rapa Nui een plek waar iedereen kan genieten van de ondergaande zon, zand tussen de tenen, lekker eten, funky muziek, cocktails of een mooi glas wijn. No-nonsens en even lekker nergens aan denken, maar puur genieten.

Wereldgerechten ontdekken

Onze keuken gaat de hele wereld over met gerechten uit alle windstreken. Daarnaast verzorgen wij evenementen tot 1500 personen met een tropisch tintje. Van bruiloft tot familiefeest of een actief bedrijfsevenement. Het uitgangspunt van Rapa Nui is “the sky is the limit” wij werken graag naar een resultaat waar de gasten zich compleet kunnen vinden in het concept dat wij voorstellen. We denken heel graag met jullie mee en er ontstaan soms hele creatieve oplossingen om al jullie wensen uit te laten komen. Rapa Nui bundelt de krachten met surfschool Surfana Zandvoort voor ‘n totale strandbeleving die niemand zal vergeten.

Strand ondernemer

Rapa Nui

Highlight

Food you can’t forget ~ Drinks you can’t remember

Openingstijden

De openingstijden zijn 09:00 – 21:30 uur (keuken geopend)