Strandhuis San Blas

Alles uit de natuur

Het hele jaar door buiten leven en alles uit de natuur halen zoals de lokale bevolking van de San Blas eilanden in Panama dat doet, dát is de basis geweest voor Strandhuis San Blas. San Blas is het eerste en tevens groenste én duurzaamste strandrestaurant in Bloemendaal aan Zee waar je all-year-round terecht kunt.

Groen leven

Samen met architect Hjalmar Fredriksson hebben wij het paviljoen zo “groen” mogelijk bedacht en ontworpen. Extra goede isolatie en waar mogelijk duurzame materialen voor de bouw. Zo is er b.v. geen verf aangebracht op de buitenkant en krijgen oude deuren en poorten bij ons een tweede leven. Ook voor de inrichting was het warme, kleurrijke en exotische Panama de inspiratiebron.

Eerlijke producten

Om ook op het keukenvlak zo ‘groen’ mogelijk te zijn, wordt er gekookt met eerlijke producten. De menukaart is gevuld met gezonde, van Panamees tintje voorziene gerechten. Vele van deze gerechten zijn dan ook vegetarisch, veganistisch en glutenvrij.

De mogelijkheden bij ons paviljoen zijn oneindig; naast borrelen, ontbijten, lunchen en dineren zijn vergaderingen, workshops, condoleances en tal van evenementen mogelijk. Zélfs trouwen op het strand kan bij ons!

Strand ondernemer

Strandhuis San Blas

Highlight

Het hele jaar door een buiten-gevoel en zoveel mogelijk uit de natuur halen, dit kan bij San Blas!

Openingstijden

Geopend: gehele jaar
Dagelijks 09:00 – tot na diner